Hirdetés

fenekezohorgasz.lap.hu / Bojli készítés, receptek, termékek

Bojli készítés, receptek, termékek

A bojlis horgászat egyik legfontosabb és talán sokak számára legbonyolultabb része a bojli elkészítése. Véleményem szerint ez a témakör jelentősen túlmisztifikált, sűrű ködbe burkolt, amely sok pontyhorgász számára kérdéseket vet fel, ezáltal sokan megtorpannak, és elvetik a gondolatot, hogy saját bojlit készítsenek. Ezért szeretném bemutatni a bojlikészítés folyamatát, amely - mint látni fogják - közel sem olyan bonyolult dolog…

Amikor kézbe veszek egy idegen bojlit, akkor általában megszagolom, majd kettétöröm, esetleg ha megbízható forrásból származik akkor meg is kóstolom. De ezzel nem fejeződik be a bojlis minőségügyi vizsgálatom, mivel engem az az amúgy lényegtelennek tűnő részlet is érdekel, hogy az adott bojli mennyi idő alatt ázik le az előkéről.

A bojlit kétféle módon szerezhetjük be. Megvásárolhatjuk a kívánt mennyiséget valamelyik horgászboltban, de otthon házilag is elkészíthetjük. Én legtöbbször a saját magam által előállított golyócskákat használom.

A halak számára még új, kevésbé ismert bojli mix, de édes összetevői miatt, szinte biztos, hogy minden korosztály érdeklődésére számot tarthat. Ebből a mixből készült bojlival élmény dús, kapásokban gyakori horgászatra lehet felkészülni.

A bojlikészítés nem egyszerű feladat, megfelelő tapasztalat és rutin nélkül komoly problémákkal szembesülhetünk a golyók gyártása során. Főleg a kezdő, a bojlikészítéssel még csak ismerkedő horgászok kapkodhatják a fejüket a rengeteg gyártási segédeszköz és a különféle alapanyagok láttán ... Ladányi Tamás írása

REngeteg bojlirecept található az oldalon!

Nutrabaits etetőanyagok, kellékek, termékek, és információk

Minden, ami a bojlihoz kell. Aromák, dipek, attraktorok, szinezékek, szimulálok, ízfokozók, mixek, prémium mixek.

Célunk, hogy olyan minőségi termékekkel lássuk el a nagy pontyok után vágyakozó horgásztársainkat, amik kiváló minőségűek és mindenki számára elérhető áron megvásárolhatók. Folyamatosan szeretnénk termékeink számát bővíteni és tesztcsapatunk, illetve vásárlóink beszámolóival is igazolni az S-Carp Product termékek eredményességét, fogósságát.

Kizárólagos magyarországi forgalmazó

Webshopunkban kedvező áron beszerezhető horgász termékek: friss és minőségi kész bojli, bojli alapanyag, bojli folyékony étvágyfokozó, bojli por étvágyfokozó, etetőanyag, bojli száraz összetevő, pellet, magok, aromák és dippek. A Sensation Baits a bojlizásra specializálódott. Tippeket ajánlunk bevált bojli receptekhez, bojli készítéshez és kiemelkedő bojlis fogásokat is megosztunk veletek!

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Bojli készítés, receptek, termékek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés